Egy fodrász naplója

Honnan a Blond név? – érezted már úgy, hogy villámcsapásszerűen hasított beléd az érzés, hogy mi a küldetésed, függetlenül attól, hogy mind szakmailag és érzelmileg még nem nőttél fel a feladathoz? Ez történt velem is 11 évvel ezelőtt, amikor pozícionáltam magam a fodrászatok világában…Szeretem az új dolgokat, mert általuk tudok növekedni és fejlődni… A problémákra, mint helyzetekre, megoldandó feladatokra tekintek…ez olyan, mint egy valóságos társasjáték izgalmas feladatokkal. Hogy féltem- e? – igen, és ez jó! Mert amikor elkezdünk félni, akkor tudjuk, hogy kimászunk a “komfortos kis fotelunkból” és tágítjuk a képességeink eszköztárát, izgalmas vizekre evezünk és kalandos felfedezések útján önmagunkat is jobban megismerhetjük. Több ezer embernek, többségében nőnek festettem meg a haját az évek alatt, akik nem csak maguk néztek tükörbe, miután elkészült a frizurájuk, hanem számomra is “Tükröt mutattak”. Általuk fejlődhettem, tapasztalhattam, mind szakmailag, mind emberileg…

De mi is a küldetésem? Szőke hajszínek ezreit kitermelni és egy profitorientált Blond gyárat felépíteni?! Engem nem ez vezérelt, hanem az, hogy segítsek visszaadni a nők megcsorbult Önbizalmát, mert szégyelltek kimenni a közösségbe, ha nem sikerült megfesteni a kívánt hajszínt vagy nem volt Önazonos a végeredmény… Miért érzek ezzel ennyire együtt?!- mert ültem én is abban a fodrász székben, néztem én is abba a tükörbe csalódottan és borzasztó érzés az, amikor nem azt a végeredményt kapod, mint amit elképzeltél magadon.
Tartsatok velem erre az új kalandra, melyben megosztom veletek a mindennapjainkat, betekinthettek a kulisszák mögé, elmesélek nektek személyes történeteket, és hozok friss témákat a nagyvilágból.

„A szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel” / Coco Chanel