Barion Pixel

Időpontfoglalás menete:

Első körben szeretném megköszönni, hogy elnyerte tetszésed az eddigi munkáink és minket választanál, akik megalkotják neked a tökéletes hajszíned. Ehhez szinte mindent tudnunk kell rólad, leginkább a hajadról természetesen.

Egy személyes konzultáció szükséges, ahol egy teljesen rád szabott hajdiagnózissal és a kívánt szín felmérésével állapítjuk meg, hogy mely technikával tudjuk megfesteni a hajad, milyen eredményre lehet számítani első alkalommal, hány alkalom világosításra lesz szükség…stb.

Ez a konzultáció és az előzetes állapotfelmérés teljesen ingyenes.

Ezután van lehetőséged időpontot foglalni szakértő kollégánknál. Ahhoz, hogy a választott időpontod fent tudjuk tartani készülj egy 20000 Ft-os előleggel készpénzben, amely az elvégzett munka után a teljes összegből jóváírásra kerül.

Első időpontodat 2 alkalommal is tudod módosítani 48 órával előtte. Ez az idő érvényes a lemondásra is, mindenképp 48 órával előtte jelezd kérlek telefonon, nyitvatartási időben és így a befizetett előleget vissza tudjuk adni számodra. Egyéb esetben felszámolásra kerül a befizetett összeg.

Meglévő (2. vagy többszöri alkalom), akár hetekkel korábban kikért időpontod 48 órán belüli lemondása esetén, a lemondott szolgáltatás díjának 50%-a felszámításra kerül a következő időpontod alkalmával

Szalonunkban készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség van!

Köszönjük, hogy végig olvastad!
A Blond szalon csapata.

Email:

info@blondhair.hu